سایت تفریحی خدماتی علم IT

سایت تفریحی خدماتی علم IT

سلام من رضا روحی دولت آبادی متولد 1375/12/6 دانشجوی فناوری اطلاعات هستم و در این زمینه فعالیت دارم .
با تشکر .

آخرین نظرات

بوقناق چیست ؟



بوقناق چیست ؟

به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت، "بوقناق" و "زول" دو گیاه خاردار که به آن در فارسی "باباخارزن"، "چرخه"، به زبان آذری بوقناق در کتب سنتی "شکاعی" و "شوکة البیضا" نامبرده می شود. از این گیاه در طب سنتی معمولا از ریشه و میوه آن استفاده می شود. در قاعده میوه آن مانند "کنگر فرنگی" مقداری اینولین وجود دارد و به همین دلیل این گیاه را "کنگر فرنگی وحشی" می گویند.

خاصیت بوقناق:
عرق بوقناق جوش صورت را به علّت فعّال کردن کبد و تصفیه خون از بین می برد.
برای نفخ معده و روده بسیار موثّر است.
برای دستگاه گوارش، درمان کولیت و فعّال کردن کبد و تولید صفرا و ریختن آن در اثنی عشر روده و تجزیه و تحلیل چربی ها (تری گلیسیرید و کلسترول) بسیار خوب و موثّر عمل می کند.
غدد فوق کلّیه را فعّال کرده و ترشّح آدرنالین را تنظیم می کند و استرس، عصبانیّت و اضطراب را از بین می برد.
یبوست را از میان برده و به روده ها نرمی می بخشد. افرادی که ناراحتی معده و کولیت دارند، قبل از غذا یک استکان و بعد از غذا نیز نصف استکان تناول نمایند.
بیماری های خونی مانند کم خونی ها و کمبود پلاکت ها مانند بیماری ITP.
بیماری های تنفسی مانند آسم.
بیماری تنگی نفس.
بیماری ضعف عضله قلبی.
پیشگیری و کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی.

موارد استفاده:
از اثرات درمانی این گیاه می توان به درمان مرض قند به وسیله فعال کردن سلول های پانکراس و تحریک تولید انسولین از این سلول ها، اشاره نمود که این امر موجب کاهش قند خون و درمان دارویی مرض قند می گردد، البته لازم به ذکر است که درمان اصلی دیابت، اصلاح تغذیه به معنای واقعی و کامل آن و ورزش و تغییر الگوهای غلط زندگی است، که در نهایت می تواند موجب می شود که حتی عرق بوقناق نیز از روند درمان فرد دیابتی حذف گردد، زیرا با اصلاح تغذیه و الگوهای زندگی، سلول ها می توانند به حالت طبیعی ژنتیکی خود باز گردند و در این حالت دیگر نیازی به دخالت داروهای شیمیایی و گیاهی نخواهد بود.

نحوه مصرف:
میزان مصرف عرق بوقناق باید با توجه به شرایط زیر تنظیم گردد:
1. میزان قند خون ناشتا
2. پاسخگویی سلول های بدن فرد به عرق بوقناق 
3. حال عمومی بیمار
4. توجه به روند بهبود بیمار دیابتی

به صورت عمومی میزان مصرف در هر 24 ساعت حدود 2 تا 4 استکان معمولی می باشد که البته با مشورت پزشک معالج یا مشاور، مقدار مصرف "عرق بوقناق" قابل تغییر است.
* می توان میزان مصرف را به هر 12، 8 یا 6 ساعت تنظیم نمود.
* در مواردی که میزان قند خون بیمار بیشتر از 200 است مصرف شود.
* در هر نوبت مصرف بیش از 100 سی سی  از این عرق استفاده نگردد.

گردآوری : رضا روحی دولت آبادی دانشجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری پیشوا 


توجه : 
مطالب و موضوعات ارائه شده درخصوص گیاهان دارویی به منزله ی دخالت در امور درمان نبوده و صرفا به منظور آشنایی با نقش این گیاهان در بهبود بیماری ها می باشد. نظر به اینکه مصرف خود سرانه ی گیاهان دارویی ممکن است منجر به عوارض و عواقب جبران ناپذیر گردد ؛ بنیاد دیابت به همه ی بیماران دیابتی توصیه می کند که حتما با مشاوره و نظر پزشک معالج اقدام به مصرف این گیاهان به صورت مکمل درمان نمایند.


پایان پیام/ش 383  
 روابط عمومی  بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت